Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på kontakt@karikaturplakat.dk

Om os 

Hos Karikaturplakat.dk brænder vi for at sætte et smil på folks læber, igennem sjove og unikke gengivelser af personlige  karikaturportrætter, karikaturtegninger og billeder. Alle billeder er tegnet fra bunden med flotte detaljer, ud fra dine ønsker og behov, så du selv har indflydelse på det færdige produkt, uanset om det er til dig selv eller en du holder af.
Vi ved selv hvor svært det kan være at finde på gode gaveidéer og gaven til personen som ”har alt”, hvilket skabte rammerne for konceptet og muligheden for at give en helt speciel og unik gave.
Så står du og mangler den perfekte gave til din kæreste, bryllupsgaven, den sjove gave til bedsteforældrene eller konfirmanden, så kan vi hos Karikaturplakat hjælpe dig. Hos karikaturplakat.dk kan du få tegnet din helt egen personlige karikaturtegning af dig selv, eller af dine venner, familie og kollegaer. Vi kan tilmed tegne karikatur tegninger af dine husdyr eller andre figurer du holder meget af. Uanset om du ønsker en tegning lavet af dig selv på hvid baggrund eller en avanceret tegning med dine 10 holdkammerater med specieldesignet baggrund så leverer vi tegningen i højeste kvalitet.
Uanset hvilket specifikt ønske du skulle have til din tegning, om det er små detaljer på tøjet, en sjov taleboble eller en tatovering i ansigtet på din bedste kammerat, så får vi det tilpasset dine ønsker. Kun fantasien sætter grænser hos os. Vi tegner præcis det du beder os om.
Karikaturplakat.dk gik i luften den 1. marts 2021 og samarbejder med et internationalt designhus med 15 fastansatte tegnere, med hver deres unikke fokusområder.

For dig som kunde, betyder det at vi med sikkerhed kan levere et produkt som tilfredsstiller, uanset billedet og ønsker, blandt andet i forbindelse med:
– Fødselsdag
– Bryllup
– Barnedåb
– Konfirmation
– Studentergilde
– Julegave
– Mors dag
– Fars dag
– Valentinsgave
– Til bedsteforældre
… samt mange andre begivenheder og højtider.

Vores tilknyttede tegnere har alle mange års erfaring med karikaturtegninger og portrætter, og kan med sikkerhed skabe et billede som skaber glæde hos modtageren. Samtidig kan vi levere indrammet, så du modtager et færdigt produkt, lige til at hænge op. Vores tegnere ha erfaring med alle gængse tegneprogrammer, så vi garanterer, at vi kan levere de ultimativt flotteste og mest detaljerede karikatur tegninger i Danmark, og tilmed også til Danmarks billigste priser.

Vores samarbejde med et så stort designhus betyder også, at leveringstiden er langt kortere end mange andre i branchen, hvor kun én eller to tegnere skal tage hånd om alle ordre. Vi kan levere din tegning indenfor 1-2 uger alt efter om du blot ønsker en digital fil eller en tilsendt plakat med eller uden ramme.
Vi kan kontaktes alle ugens syv dage på mail og telefon, og vi afslutter ikke en ordre førend du er 100 % tilfreds med resultatet og kvaliteten. Afhold dig aldrig fra at kontakte vores kundesupport pr. telefon eller e-mail.

Send os dit billede i dag og modtag en flot og unik tegning.

Se anmeldelser fra vores kunder på Trustpilot, ved at klikke på logoet. 
Vi lever af tilfredse kunder og stopper ikke, før du er helt tilfreds med dit billede 🙂