Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på kontakt@karikaturplakat.dk

Gaveidéer til karikaturtegninger

Overrask en du holder af med en sjov og personlig karikaturtegning.

Konfirmationsgaver 2021  

Den bedste konfirmationsgave i 2021 til ham og hende finder du på Karikaturplakat.dk.Er du blevet inviteret med som gæst til en konfirmation eller nonfirmation og du derfor leder efter en sjov og spændende gave til hovedpersonen, så er en personlig karikaturtegning af konfirmanden det bedste valg.

I stedet for at give konfirmanden en gave som ligner alle de andre, så køb i stedet din personlige gave hos karikaturplakat.dk. At få tegnet en helt personlig tegning vil blive husket som GAVEN under selve festen, men også hos konfirmanden i flere år efter. Konfirmanden vil blive mindet om sin fest ved hver dag at kunne kigge på den helt unikke tegning af sig selv tegnet i sjov figur. Faktisk kan det blive et minde for personen til evig tid.

Vi mener derfor at en personlig karikaturtegning er den bedste konfirmationsgave ide dig som er inviteret med som gæst til konfirmationen eller nonfirmationen, og uanset om konfirmationsgaven er til ham eller hende. Ønsker du yderligere inspiration eller et ”tvist” til gaven som kan gøre tegningen endnu sjovere og spændende, så kig under eksempler, og få yderligere inspiration til din personlige gave til konfirmanden.

Bryllupsgaven til dem du holder af 

Intet er bedre end kærligheden mellem to mennesker og at kunne fejre det blandt venner og familie. Er du inviteret til et bryllup og ønsker at give brudeparret den perfekte gave på deres store dag, er en karikaturtegning en unik mulighed for at vise parret, hvor meget de betyder for dig.

En karikatur tegning kan være mange ting og udtrykke forskellige højtider og minder, men få ting er lige så store som et bryllup. Derfor gør vi ekstra ud af at ramme de helt rigtige træk og få det korrekte udtryk i billedet, så brudeparret får en gave de sent glemmer.

Du kan selv vælge om du ønsker at give en tegning ud fra et minde og nogle billeder allerede taget, eller om ansigterne fra bruden og gommen skal stå alene eller sættes ind på en af vores standard-baggrunde. Du har altså mulighed for at få tegnet en sjov karikaturtegning, som gør dagen endnu mere speciel.
Se under vores eksempler her på siden og find inspiration til din næste gave.

Fars dag - lørdag den 5. juni 2021 

Fars dag er den 5. juni, så det er ikke for tidligt at kigge på gaveideer til ham, specielt når fædre kan være så svære at købe gaver til. Vi har i hvert fald selv fædre, som ofte ikke ønsker sig noget, eller hvor det eneste på ønskesedlen er bøger og sokker. Hvorfor ikke give din far en gave han altid vil huske og som han aldrig har regnet med?

En karikatur tegning er den perfekte fars dags gave og kan tegnes ud fra lige de billeder du ønsker. Skal han have et unikt minde om jeres sidste ferie? Et billede af hele familien samlet, eller en plakat af ham og hans yndlingsfamiliemedlem, hunden?
Så skynd dig ind og udfyld denne simple formular her på siden og vedhæft dine billeder, så er du sikker på at overraske din far og give ham en gave han sent glemmer.

Den personlige fødselsdagsgave 

Den mest personlige fødselsdagsgave til ham, hende, teenageren og børnene finder du her på karikaturplakat.dk. For både ham og hende, vil et personligt tegnet karikaturportræt af enten fødselaren selv eller giveren være en perfekt gave med et budget, hvor de fleste kan være med. Det er en oplagt gaveidé, hvis man gerne give en anderledes gave, og som vil blive husket af fødselaren mange år frem.

En personlig gave er et tidløst gavehit. En karikaturtegning går aldrig af mode, og vil være et minde som fødselaren kan nyde hver dag. En karikaturtegning fra karikaturplakat.dk kan fås i flere størrelse, med- og uden rammer. Det vil være et sjovt og hyggeligt indspark i et moderne hjem.

Du kan enten få tegnet en karikaturtegning efter dine eller fødselarens ønsker og interesser. Er ham eller hende eksempelvis vild med fodbold, så kan en fodboldrelateret karikaturtegning måske være oplagt? Vi kan tegne efter dine personlige ønsker til en karikaturtegning, præcis som den perfekt og personlige gave du ønsker at give til ham, hende eller teenageren.

Gå under kontakt og send os en mail eller ring, såfremt du har spørgsmål til mulighederne.